Андрій Крищенко: «На заходах з нагоди Дня Незалежності у Києві працюватимуть 200 співробітників поліції діалогу»

Основним завданням правоохоронців, які в посиленому варіанті несуть службу, є попередження правопорушень і забезпечення безпеки учасників заходів. Про це йшлося під час інструктажу особового складу, який проводили заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич та начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Андрій Крищенко: «На заходах з нагоди Дня Незалежності у Києві працюватимуть 200 співробітників поліції діалогу»


Як уже повідомлялося, за порядком під час заходів у Києві стежитимуть понад 4000 поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії. Також будуть залучені представники Державної служби з надзвичайних ситуацій та Служби безпеки України.

Київська поліція уже посилила наряди у місцях проведення заходів, до обстеження яких залучені вибухотехніки та кінологи.



Начальник поліції Києва наголосив, що основним завданням правоохоронців у цей день є недопущення правопорушень та забезпечення безпеки всіх учасників.

«На заходах працюватиме 200 представників поліції діалогу. Кожен поліцейський насамперед націлений на проведення превентивної роботи. При цьому основною формою взаємодії з людьми буде діалог: від надання елементарних роз‘яснень щодо тих чи інших дій до недопущення будь-яких конфліктних ситуацій. Діятимуть певні обмежувальні заходи, тож ми просимо з розумінням поставитися до них».



Напередодні, 23 серпня, Олександр Фацевич та Андрій Крищенко провели інструктаж співробітникам поліції діалогу, які прибули в Київ з інших регіонів.


Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии