«Синьо-жовта стрічка завжди зі мною як талісман», - поліцейський Євген Орліхін

Для співробітника штурмового взводу № 2 роти швидкого реагування День прапора України – особливий. Адже під синьо-жовтим стягом він із колегами шість років боронить від ворога українські кордони на Сході країни.

Державний прапор України – це сила багатьох поколінь: від козацтва до наших часів. Словами важко передати, скільки сил і витримки щодня докладають захисники та захисниці, аби український прапор майорів над містами нашої держави.

«Синьо-жовта стрічка завжди зі мною як талісман», - поліцейський Євген Орліхін


Київські правоохоронці кожні два місяці також їдуть на Схід захищати кордони України. Поліцейський Євген Орліхін зізнається, що ніколи не боїться їхати на Донбас:

«Батьки виховували у мені патріотизм із дитинства, тому як тільки почалась війна, я точно знав, що поїду на передову. Мені не страшно, адже хочеться, щоб усе завершилось саме на нашому поколінні, а діти жили на мирній землі. Поряд зі мною надійні колеги, мої друзі, які готові завжди прикрити собою і підтримати у важкі хвилини».



Вчинок Євгена Орліхіна – лише маленька частина великої історії, яка твориться на наших очах. І поліцейський переконаний, що ця сумна сторінка у літописі України неминуче завершиться.



«Державний прапор – це символ сильної і незалежної держави. Тому синьо-жовта стрічка завжди зі мною як талісман. І ми з побратимами щиро віримо, що перемога обов’язково буде за нами», - впевнений захисник.

Ми пишаємось колегами, хто у ці хвилини стоїть на передовій, та дякуємо за мирне небо над головою.

Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии