Небайдужі громадяни затримали чоловіка, який викрав навігатор з автомобіля

Скориставшись незамкненими дверима транспортного засобу, зловмисник витягнув із салону пристрій. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія трапилась на вулиці Сім’ї Сосніних у Святошинському районі столиці. Місцевий мешканець помітив автомобіль «Газ» та вирішив вкрасти звідти цінні речі.

Небайдужі громадяни затримали чоловіка, який викрав навігатор з автомобіля


Як розповів заступник начальника Святошинського управління поліції Віталій Ясінський, спочатку раніше судимий за аналогічні злочини киянин перевірив, чи зачинені двері автомобіля, після чого заліз у салон та витягнув звідти навігатор:

«Небайдужі громадяни помітили, що підозрілий чоловік виходить із машини та ховає якусь річ. Вони не залишились осторонь цієї ситуації, а зупинили правопорушника та тримали його до приїзду поліції».

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Зловмисник був затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому загрожує до трьох років позбавлення волі», - додав Віталій Ясінський.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии