Володимир Вітюк: «Дільничний офіцер поліції – це означає працювати для людей»

Старший дільничний офіцер сім років несе службу в Оболонському управлінні поліції. Щодня до нього за допомогою звертаються десятки місцевих жителів, і на кожен виклик та скаргу правоохоронець відразу реагує.

Володимир Вітюк: «Дільничний офіцер поліції – це означає працювати для людей»


Ще з дитинства Володимир Вітюк зачитувався детективами та мріяв розкривати злочини. Також хлопець бачив гідний приклад свого дядька, який все життя пропрацював у відділку міліції невеличкого містечка.

Тож коли у 2012 році товариш запропонував спробувати себе в органах внутрішніх справ, одразу погодився та пішов навчатися. У нагоді стали й навики, які отримав на службі в армії у повітрянодесантних військах.



«За час роботи дільничним я жодного разу не пошкодував за свій вибір. На моєму досвіді зустрічалися різні люди, проте я намагаюсь кожному приділити увагу та знайти власний підхід, керуючись законом», - розповів капітан поліції.

У вільний від роботи час дільничний любить грати у футбол, а відтак є членом збірної команди Оболонського управління поліції. Разом із друзями та колегами намагається не лише добре працювати, а й відпочивати.



«Моя мрія дитинства здійснилась – я став поліцейським. Тепер я мрію стати батьком та виростити для себе гідну зміну», - зізнається правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии