Слідчі завершили досудове розслідування відносно молодиків, які вчинили розбійний напад на перехожего 

Застосувавши сльозогінний газ, правопорушники відібрали у киянина телефон і особисті речі та втекли. Наразі обвинувальний акт щодо фігурантів скеровано до суду. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на початку травня цього року до столичної поліції звернувся киянин та повідомив, що на вулиці Лисичанській незнайомці бризнули йому в обличчя з газового балончика, побили та відібрали особисті речі. Для встановлення обставин події на виклик негайно виїхали група швидкого реагування та слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції.

Поспілкувавшись із потерпілим, працівники поліції отримали опис нападників та у ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам, 2000 та 2005 років народження, слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Наразі досудове розслідування завершено, а для визначення покарання матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно двох фігурантів скеровано до суду. За скоєне їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии