Столичні слідчі закінчили досудове розслідування пограбування перехожої

Потерпіла відволіклася на розмову з незнайомцем, чим скористалася його супутниця. Вона зірвала з її шиї жінки золотий ланцюжок із кулоном, після чого втекла. Завдяки оперативному реагуванню правоохоронці затримали фігурантку. Наразі обвинувальний акт направлено до суду.

До чергової частини Деснянського управління поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що на вулиці Драйзера невідома зірвала з її шиї золоту прикрасу та втекла. На місце події направили слідчо-оперативну групу територіального управління поліції.

Столичні слідчі закінчили досудове розслідування пограбування перехожої


Потерпіла розповіла правоохоронцям про те, що на вулиці вона розмовляла з чоловіком. У цей момент до них підійшла його знайома, яка зірвала її золотий ланцюжок з кулоном та втекла. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили 44- річного свідка події, який допоміг з’ясувати особу нападниці. Згодом поліцейські затримали фігурантку, 1968 року народження.



Слідчі Деснянського управління поліції зібрали необхідні докази вини затриманої, повідомили їй про підозру за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та скерували обвинувальний акт до районного суду. Зловмисниці загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии