Ян Кривотульський: «Найвища нагорода моєї роботи – це вдячний погляд та усмішка кожного мешканця району»

Уже сім років старший дільничний капітан поліції гідно несе служу в правоохоронних органах. Свою роботу любить, бо живе спілкуванням із людьми.

Ян – за освітою інженер, закінчив Національний транспортний університет. Щоби влаштуватися у поліцію, пройшов спеціальну підготовку та навчання. У 2015 році міліцію реформували у поліцію, і Ян на «відмінно» склав переатестацію та продовжив службу.

Ян Кривотульський: «Найвища нагорода моєї роботи – це вдячний погляд та усмішка кожного мешканця району»


Робочий день дільничного розпочинається з наради у Дніпровському управлінні поліції та узагальнення оперативної обстановки, а потім він вирушає на свою територію обслуговування – це житлові масиви «Соцмісто» та «ДВРЗ».



Так триває із року в рік – і ця робота стала невід'ємною частиною його життя. Люди звертаються до поліцейського з різними проблемами, адже часто шукають поради та порятунку, а Ян завжди йде їм назустріч. Він уважно вислухає та допоможе розв’язати проблеми.



Саме відданість своїй улюбленій роботі та відмінне виконання своїх функціональних обов’язків дає прекрасні результати в роботі капітана поліції. З початку року він притягнув до відповідальності близько 50 осіб, а за всю службу в правоохоронних органах розкрив понад 40 злочинів.

«Дільничний офіцер поліції – це та людина, яка відповідає за правопорядок на довіреній йому території, захищає права, інтереси, життя і гідність місцевих мешканців, займається профілактикою, розкриттям злочинів і правопорушень. І я, як дільничний, повинен володіти не тільки професійними навичками, але бути хорошим психологом, володіти такими людськими якостями, як порядність, чуйність, вміння вислухати людину, розібратися в суті проблеми і надати кваліфіковану допомогу. Адже за нашою роботою стоїть безліч людських доль», – вважає Ян Кривотульський.



Окрім службових справ у нього є улюблене хобі – читати історичні книжки, в яких правоохоронець знаходить відраду. Вільний від роботи час Ян проводить у колі сім’ї: з дружиною та 2-річною донечкою Настунею. Саме вони є його надійною опорою та підтримкою у важкі хвилини, які перші за всіх радіють й успіхам у роботі.

Як зізнається старший дільничний, хоча він і давно працює в органах, досі бере чужі проблеми до серця. І саме вдячний погляд та усмішка людини є найвищою нагородою для нього.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии