Столичні слідчі оголосили про підозру чоловіку, який потрощив обладнання автоматичної системи на столичному Гідропарку (ОНОВЛЕНО)

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий на пункті в'їзду на Труханівський острів зруйнував шлагбаум, світлофор, камери та інші технічні засоби. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події та задокументувала злочин.

На місці події працівники поліції затримали раніше судимого за хуліганство мешканця Київської області, 1995 року народження. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За погодженням із місцевою прокуратурою № 4 слідчі оголосили затриманому підозру, а зараз готують клопотання до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до п'яти років позбавлення волі.

ОНОВЛЕНО (станом на 14:30)

Суд обрав затриманому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.
Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии