Столична поліція розшукує 7-річну дівчинку, яка пішла з дому в Оболонському районі (ОНОВЛЕНО)

На розшук неповнолітньої піднятий по тривозі увесь особовий склад районного управління поліції. За фактом події розпочато кримінальне провадження.

До Оболонського управління поліції звернулись місцеві мешканці із заявою про зникнення дитини. Вони повідомили, що їх донька, Козирева Діана, 2013 року народження, вийшла з дому без телефону та не повернулася.

Прикмети: на вигляд 6 -7років, зріст - 110-112 см, худорлявої тілобудови, волосся чорного кольору до плечей. Була одягнута у синю футболку з жовтим коміром, сині лосини у квіти.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою кваліфікацією «безвісно відсутня».

Поліція звертається до громадян, хто володіє інформацією про місцезнаходження неповнолітньої, повідомити у чергову частину Оболонського управління поліції за номерами: (098) 468 03 77 або 102.
Столична поліція розшукує 7-річну дівчинку, яка пішла з дому в Оболонському районі (ОНОВЛЕНО)


ОНОВЛЕНО станом на 23.20

Протягом години поліцейські розшукали дівчинку, яка гуляла вулицями району, де мешкає родина. Її повернули батькам, з якими провели профілактичну бесіду стосовно недопущення у майбутньому подібних ситуацій. Також вирішується питання про притягнення їх до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.



Відділ комунікації поліції Києва
Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии