Столичні оперативники затримали молодика, який обкрадав сусідів по гуртожитку

За скоєне зловмиснику загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що з кімнати гуртожитку на вулиці Котельникова зникли особисті речі мешканця. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка належним чином задокументувала злочин.
Столичні оперативники затримали молодика, який обкрадав сусідів по гуртожитку


Як розповів начальник слідчого відділу Святошинського управління поліції Богдан Замула, поспілкувавшись із заявником, поліцейські встановили, що він не зачинив двері кімнати, а потім виявив відсутність майна. Провівши першочергові слідчі дії, правоохоронці встановили особу правопорушника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Вінницької області, 2000 року народження, який теж проживає у цьому гуртожитку.



«Під час невідкладного обшуку помешкання затриманого ми виявили чужі речі, а у ході проведення досудового розслідування встановили причетність його ще до двох аналогічних крадіжок. Нам він пояснив, що знайшов у загальному коридорі ключі від дверей, підібрав до замків кімнат, звідки викрав майно власників».



Слідчим відділом Святошинського управління поліції розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до шести років позбавлення волі. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии