На Київщині замовник та виконавці замовного вбивства постануть перед судом

У жовтні минулого року поблизу села Княжичі Броварського району невідомі спровокували дорожню аварію, аби впритул розстріляти водія та його пасажира.

На щастя, потерпілий залишився живим, його пораненого було доправлено до лікарні.

На Київщині замовник та виконавці замовного вбивства постануть перед судом


На місці події працівники поліції провели якісний збір і професійний аналіз зібраної інформації, що дало змогу оперативно вийти на слід замовника та виконавців цього злочину.



Злодії одразу зникли місця події, потім переховувались у різних містах України. Оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини відслідкувати кожен їхній крок і затримали усіх фігурантів злочину за кілька діб. Ними виявилися раніше судимі чоловіки.



У схованці, на місці злочину, працівники поліції знайшли обріз мисливської рушниці , яку за планом мали застосувати нападники. Пістолет «ТТ», саме з якого були скоєні постріли, поліцейські вилучили під час затримання «кілера».

Встановлено, що замовник хотів «позбутися» свого конкурента по бізнесу і замовив його вбивство.

Для цього він ретельно спланував реалізацію свого злочинного плану: придбав авто для скоєння ДТП, засоби спостереження, зброю, найняв «кілера», громадянина Росії, та його помічника.

Наразі досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин ), ч. 3 ст. 28 , п. 6 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів ) ч. 1 ст. 263 (Незаконне зберігання зброї ) , ч.2 ст.15 п. 9 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу закінчено.

Кримінальне провадження з обвинувальним актом за погодженням прокуратури області направлено до суду. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.
Відділ комунікації поліції Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии