«Профілактика та робота з людьми - це запорука успішної співпраці та розкриття правопорушень», - Артур Лісниченко

Молодий дільничний офіцер поліції Артур вже шість років працює у Подільському управлінні поліції Києва, де завоював авторитет серед колег та мешканців району. Нині він сумлінно виконує свої службові обов’язки та, не рахуючись із часом, завжди готовий прийти на допомогу.

Старший лейтенант поліції щиро переймається проблемами жителів району, про що свідчать великі черги громадян до нього на прийом. Вони цінують свого дільничного за довіру та цілодобове бажання вирішити складні та спірні ситуації.

Працювати у поліції правоохоронець мріяв відразу після служби у лавах Збройних сил України. А через доленосний збіг обставин, це бажання невдовзі здійснилося.

«Профілактика та робота з людьми - це запорука успішної співпраці та розкриття правопорушень», - Артур Лісниченко


Сьогодні Артур Лісниченко є для багатьох співробітників управління взірцем відповідальності, а також прикладом честі та гідності. Він залюбки ділиться своїм досвідом з молодшими колегами, надає їм поради та вчить спілкуватися з громадянами задля ефективної взаємодії.



Наразі в його підпорядкуванні ще троє правоохоронців, які захоплюються його відданістю справі та наслідують професіоналізм і вміння швидко знаходити правильні рішення.

«Працювати доводиться у режимі 24/7 без відпочинку, адже у злочинців немає вихідних. Втім, я не шкодую, що обрав цей шлях, оскільки відчуваю справжнє задоволення, якщо стаю корисним та можу допомогти. Я багато працюю над собою, аби за будь-яких обставин бути здатним якісно надавати поліцейські послуги та реагувати на правопорушення», - зізнається столичний дільничний Артур Лісниченко.

Відділ комунікації поліції Києва

Яна Кулик

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии