На Луганщині правоохоронці провели комплексне відпрацювання міста Лисичанськ

Сьогодні, 29 липня, за наказом командувача Об’єднаних сил та очільника поліції області Сергія Колесника більше 100 правоохоронців провели комплексне відпрацювання міста Лисичанськ. Відпрацювання здійснювалося силами співробітників Головного управління, Управління патрульної поліції, бійцями батальйону особливого призначення та нацгвардійцями.

На Луганщині правоохоронці провели комплексне відпрацювання міста Лисичанськ


Головна мета відпрацювання залишається незмінною - посилення безпеки громадян, профілактика правопорушень, попередження і розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, запобігання незаконному обігу зброї, вибухівки та наркотичних речовин.

Поліцейські перевіряли транспортні засоби, які заїжджають або виїжджають з міста, залізничний та автовокзал, власників зброї, раніше судимих осіб та громадян, які перебувають під адміністративним наглядом, родини, які опинилися в складних життєвих обставинах.



В результаті відпрацювання було задокументовано п’ять кримінальних правопорушень. А саме, під час перевірки автотранспорту поліцейські виявили автотранспортний засіб, реєстраційний номер якого не збігається з даними талону. Задокументовано факти шахрайства, незаконного зберігання наркотичних речовин, та встановлено особу, яка підозрюється у скоєнні крадіжки.



Також, під час перевірки 47 власників зброї, було вилучено 3 одиниці гладкоствольної зброї за порушення строків реєстрації.



Крім цього, виявлено 37 адміністративних правопорушень за якими складено відповідні матеріали.


Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии