Столичні правоохоронці затримали мешканця Дніпропетровщини за низку крадіжок автомобільних знаків

Протягом двох діб зловмисник демонтував вісім номерів з машин. Наразі слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили йому про підозру у скоєнні ряду крадіжок. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Дніпровського управління поліції надійшло кілька заяв від місцевих мешканців про те, що вночі з припаркованих автомобілів зникли номерні знаки. Правоохоронці належним чином зареєстрували звернення та розпочали пошуки зловмисника.

Столичні правоохоронці затримали мешканця Дніпропетровщини за низку крадіжок автомобільних знаків


За словами начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, зловмисник демонтував з транспортного засобу державні номера, після чого залишав автовласникам записки з номером телефону з пропозицією повернути їх за грошову винагороду.

«Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів ми встановили підозрюваного та затримали його. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки та грабежі 30-річний мешканець Дніпропетровської області. Під час поверхневого огляду ми виявили у нього ще кілька державних номерів, за повернення яких він хотів отримати від 300 до 350 гривень», – додав Олександр Кузьмін.



Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили затриманому про підозру за скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии