Поліція ліквідувала плантацію конопель, виявлену на Житомирщині за допомогою аеророзвідки

Посів нарковмісних рослин виявили на території Андрушівського району. Посів ліквідовано, за фактом посіву або вирощування конопель відкрито кримінальне провадження.

Поліція ліквідувала плантацію конопель, виявлену на Житомирщині за допомогою аеророзвідки


У рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «МАК» співробітники Управління протидії наркозлочинності спільно з оперативниками кримінальної поліції ГУНП в Житомирській області виявили посів конопель на території одного з місцевих сільськогосподарських товариств. Посів вдалося виявити під час здійснення аеророзвідки.

За словами тимчасового виконувача обов’язків начальника Управління протидії наркозлочинності в Житомирській області Максима Янушвеського, під час огляду земельної ділянки на території товариства поліцейські виявили незаконний посів коноплі в кількості 750 рослин.



«Посів коноплі ліквідовано. Відібрані зразки рослин влучено та буде направлено для проведення експертного дослідження», – повідомив Максим Янушевський.



Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Департамент боротьби з наркозлочинністю

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии