Поліцейські затримали чоловіка, який вчинив стрілянину під час дорожнього конфлікту

Зловмисник вистрілив із пістолета в авто опонента та втік з місця пригоди. За фактом хуліганства розпочате кримінальне провадження.

Вчора до столичної поліції від громадянина надійшло повідомлення про те, що на вулиці Набережно-Рибальській невідомий здійснив постріл в бік його автомобіля. За вказаною адресою оперативний черговий направив екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Подільського управління поліції.

Поліцейські затримали чоловіка, який вчинив стрілянину під час дорожнього конфлікту


На місці події правоохоронці встановили, що правопорушник своїми діями створив небезпечну ситуацію на дорозі, «підрізавши» автівку іншого учасника дорожнього руху. Коли потерпілий наздогнав чоловіка, щоби висловити свої зауваження, той дістав пістолет та здійснив постріл. Куля влучила у дверцята транспортного засобу потерпілого.



Поліцейські оперативно встановили особу підозрюваного та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисником виявився 47-річний уродженець Черкащини, який нещодавно притягувався до адміністративної відповідальності за перевищення швидкості руху. При собі він мав пістолет травматичної дії, який вилучено та відправлено на експертне дослідження.



За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі готують повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии