Столичні оперативники затримали двох чоловіків за підозрою у смертельному побитті та розбійному нападі на мешканця Оболонського району

Під час обшуку квартири одного з затриманих виявили особисті речі потерпілого, які долучили до матеріалів кримінального провадження. За скоєне їм загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Кілька днів тому на спецлінію 102 від місцевих мешканців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Йорданській вони виявили чоловіка без ознак життя. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції.

Столичні оперативники затримали двох чоловіків за підозрою у смертельному побитті та розбійному нападі на мешканця Оболонського району


Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, поліцейські провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що до події причетні двоє місцевих мешканців, які побили та відібрали особисті речі чоловіка:

«Упродовж доби ми встановили особи двох чоловіків та затримали їх. Під час обшуку помешкання одного з них ми виявили речі, які належали потерпілому. А саме сумку, гаманець, банківські картки та службові посвідчення. Два мобільних телефони потерпілого спільники встигли продати. Також ми вилучили одяг та взуття з плямами бурого кольору і направили на експертне дослідження».




Зловмисниками виявились 23-річний уродженець Луганської області та 30-річний киянин, раніше судимі за крадіжки та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



«Під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва обом фігурантам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частиною четвертою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу», - додав Євген Худяков.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии