Арсен Аваков: Викраденого в Києві підприємця Сергія Ткаченка звільнено

Нагадаємо, 2 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що днем раніше в Києві незаконно викрали підприємця Сергія Ткаченка. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України - Незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Сьогодні, 15 липня, працівниками ГУНП у м. Києві спільно з підрозділами кримінальної поліції, за підтримки спецпідрозділу КОРД було встановлено місце знаходження викраденого та в результаті введеного в дію плану «Заручник» визволено його.

Арсен Аваков: Викраденого в Києві підприємця Сергія Ткаченка звільнено


«В результаті чітких та злагоджених дій поліції тільки що був звільнений Сергій Ткаченко, якого викрали в Києві 1 липня. Підприємця два тижні тримали в заручниках в підвалі. Наразі трьох зловмисників затримано», - повідомив Арсен Аваков.



Зараз з потерпілим працюють медики, його життю нічого не загрожує.



Зазначені особи затримані в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України - Затримання уповноваженою службовою особою. Проводяться подальші слідчі дії та заходи з встановлення і затримання інших співучасників даного кримінального правопорушення.
Департамент комунікації МВС України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии