У столиці правоохоронці затримали підозрюваного у пограбуванні жінки

Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Подія трапилася на проспекті Гонгадзе. На спецлінію 102 зателефонувала потерпіла та повідомила, що її пограбували. На місце негайно виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група, яка належним чином задокументувала злочин.

За словами начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенка, правоохоронці встановили, що зловмисник зайшов до кімнати знайомої, забрав її планшет та втік:

«У ході проведення першочергових слідчих дій ми виявили фігуранта неподалік від місця злочину та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 29-річний киянин, раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів. При поверхневому огляді у нього виявили ґаджет, що належить заявниці».

У столиці правоохоронці затримали підозрюваного у пограбуванні жінки


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру та суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Яна Кулик

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии