Слідчі довели причетність киянина до вчинення 7 крадіжок велосипедів

Зловмисник викрадав велосипеди, а отримані від їх продажу гроші витрачав на наркотики. За скоєне наступні п’ять років він може провести за ґратами.

Під час проведення слідчих дій за матеріалами кримінальних проваджень щодо крадіжок велосипедів у Голосіївському районі правоохоронці встановили причетність до цих злочинів мешканця столиці. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення та зберігання наркотиків.

Слідчі довели причетність киянина до вчинення 7 крадіжок велосипедів



За словами заступника начальника відділення Голосіївського управління поліції Олександра Бойка, слідчі відпрацювали відео з камер спостереження, які вилучили з місця подій та ломбардів, та з’ясували особу правопорушника:

«Ми проаналізували, що крадіжки велосипедів на території Теремків скоїв 37-річний мешканець Києва. Після проведення необхідних слідчих дій за погодженням із Київською місцевою прокуратурою № 1 ми повідомили йому про підозру у вчиненні семи злочинів. Наразі досудове розслідування завершено та матеріали кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України скерували до Голосіївського районного суду, який визначить покарання зловмиснику – це від трьохмісячного арешту до п’яти років позбавлення волі».

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии