Ювенальні поліцейські склали протокол на жінку, дитину якої сусіди виявили у під’їзді багатоповерхівки

Також правоохоронці провели із правопорушницею профілактичну бесіду, а працівники служби у справах дітей перевірили умови проживання малечі.

На спецлінію 102 столичної поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що у під’їзді будинку на вулиці Іскрівській повзає маленька дитина його сусідів. Дану подію зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції, а за вказаною адресою виїхали співробітники сектору ювенальної превенції.

Ювенальні поліцейські склали протокол на жінку, дитину якої сусіди виявили у під’їзді багатоповерхівки


Поліцейським жінкам пояснила, що поки вкладала спати старшого сина, не помітила як однорічна донька виповзла через незачинені двері до під’їзду. Однак правоохоронці встановили, що кілька років тому у киянки вже вилучили малолітніх дітей, 2003, 2007, 2008 та 2012 років народження, за невиконання обов’язків щодо їх виховання.

Інспектори ювенальної превенції Солом’янського управління поліції провели із правопорушницею профілактичну бесіду та склали на неї протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їй загрожує накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии