Київські слідчі оголосили підозру чоловіку за тяжке поранення знайомого

Після спільного розпиття алкоголю виникла сварка, у ході якої один із чоловіків уламком скляної пляшки вдарив іншого у груди. За скоєне затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини відділу поліції на станціях залізничного транспорту надійшло повідомлення про те, що на площі Вокзальній чоловік отримав тілесні ушкодження. На місце події для документування злочину негайно прибула слідчо-оперативна група.

Київські слідчі оголосили підозру чоловіку за тяжке поранення знайомого


Як розповів заступник начальника сектору кримінальної поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак, у ході розшукових заходів оперативні працівники затримали 28-річного жителя Чернігівської області, який раніше відбував покарання за майнові злочини:

«Ми з’ясували, що двоє знайомих розпивали алкогольні напої. Згодом між ними виник конфлікт, під час якого один із них розбив скляну пляшку та уламком вдарив опонента у груди. У результаті потерпілого з проникаючим пораненням госпіталізовано до медичного закладу».



Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии