Слідчі столичної поліції повідомили про підозру чоловіку, який викрав автівку знайомого

Потерпілий передав товаришу ключі та попросив принести з автомобіля особисті речі. Однак він вирішив скористатися нагодою і заволодіти транспортним засобом, проте під час втечі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. За скоєне йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі столичної поліції повідомили про підозру чоловіку, який викрав автівку знайомого


До чергової частини столичної поліції від 42-річного місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що знайомий викрав його автомобіль «Мерседес». На виклик негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції.

Правоохоронці встановили, що чоловік попросив товариша принести речі з автомобіля та дав йому ключі. Через деякий час автовласник занепокоївся тривалою відсутністю знайомого та вирішив перевірити, однак на місці паркування свою машину вже не знайшов.



Під час відпрацювання інформації поліцейські отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Відрадному за участі розшукуваного транспортного засобу. З’ясувалось, що у стані алкогольного сп’яніння викрадач не впорався з керуванням, зачепив автомобіль «Шкода», після чого в’їхав у легковик «Нісан» та врізався у стовп.



Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник – мешканець столиці, 1987 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганських дій.

Слідчим Солом’янського управління поліції затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии