Ювенальні поліцейські Києва нагадують правила поведінки біля водойм

У рамках програми «Безпечне літо» правоохоронці записали відеоправила для дорослих та дітей, аби на канікулах розваги біля води пройшли безпечно.

Відеоурок за участю інспектора ювенальної превенції столичної поліції Галини Бєлікової, інструктора з домедичної підготовки Академії патрульної поліції Всеволода Черняховського та координаторки Національної дитячої «гарячої лінії» Альони Кривуляк спрямований на профілактику дитячого травматизму. Прості правила можуть допомогти провести канікули безпечно.

Ювенальні поліцейські Києва нагадують правила поведінки біля водойм


Як зазначила ювенальна поліцейська Галина Бєлікова, влітку діти проводять відпочинок частіше біля водойм, проте він не завжди безпечний:

«Дитячий травматизм – серйозна проблема, адже такі випадки ми фіксуємо майже щодня. Потрібно стежити за дітьми та навчати правилам безпеки, аби уникнути травм та летальних наслідків. Ми постійно наголошуємо батькам, щоби вони не залишали своїх дітей без нагляду».



Інструктор з домедичної підготовки на тренувальному тренажері показав, як правильно проводити серцево-легеневу реанімацію у разі негайної допомоги. Альона Кривуляк розповіла, що у ситуації, коли підлітка підбурюють до екстремальних розваг, треба не боятись відмовити та повідомити дорослим про коло дітей, які намагаються здобути авторитет таким шляхом.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии