Анна Волощук: «З колегами-чоловіками працюю нарівні»

Позаду 23-річної дільничної навчання та більше двох років служби в столичній поліції. При цьому поліцейська вважає, що погони на плечах не заважають жінкам залишатися ніжними та витонченими.

Анна Волощук працює дільничним офіцером у Солом’янському управлінні поліції та на "відмінно" справляється зі службовими обов’язками. Вона дуже відповідальна та цілеспрямована, тому має високі показники своєї роботи.

Анна Волощук: «З колегами-чоловіками працюю нарівні»


Вперше про бажання стати правоохоронцем батьки дівчини дізнались ще у школі, коли першокласникам задали питання: «Ким ти плануєш стати, коли виростеш?». Тоді вона відповіла, що мріє бути захисником своєї держави. Прикладом для поліцейської став батько, який багато років віддав службі у правоохоронних органах.

Молода дільнична вважає, що налагоджені взаємовідносини у колективі – запорука успішної роботи:

«На початку здавалося, що мене не сприйматимуть серйозно, оскільки я дівчина. Однак у моєму оточенні відразу була присутня повага та взаєморозуміння. Під час прийняття важливих рішень чоловіки прислухаються до моїх порад чи зауважень, так як вважають рівною собі».

Здавалося б, що така серйозна дівчина живе лише роботою, однак Анна ще змалечку займається танцями. Маючи безліч нагород, вона обрала непростий шлях правоохоронця. У свій вільний час дівчина не втрачає можливості відвідати танцювальні вечори або навіть взяти у них участь.



Таке захоплення дозволяє поліцейській залишатися жіночною та витонченою при напруженій роботі. Дівчина вважає, що всі негативні емоції можна залишити на танцювальному майданчику, аби вийти на роботу із новими силами та позитивним настроєм.

У минулому році дівчина стала нареченою. Закоханих об’єднала спільна мета: служити в лавах Національної поліції України на благо суспільства. Нині вони разом працюють дільничними офіцерами столичної поліції та впевнено крокують до нових професійних досягнень.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии