Поліція встановлює осіб, причетних до вибуху в офісі політичної партії у Полтаві – Ігор Клименко

На місці події працюють співробітники вибухотехнічної та експертної служб, кримінального блоку та слідчо-оперативна група. Внаслідок вибуху постраждала працівниця офісу, її доставили в лікарню для обстеження.

Сьогодні, 3 липня, у чергову частину надійшло повідомлення про те, що невідомий через вікно кинув в офіс політичної партії предмет, який вибухнув.
На місце виїхали вибухотехніки та експерти-криміналісти, слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку. Внаслідок вибуху постраждала дівчина, 1998 р.н., яка перебувала в офісі: за попередньою інформацією, у неї легкі травми. Також пошкоджено стіни та меблі у приміщенні.

«Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вибуху в офісі політичної партії. Проводиться огляд місця вибуху для з’ясування всіх обставин і типу вибухового предмета. Оперативники спілкуються зі свідками та очевидцями, а також перевіряють наявність відеокамер, які могли зафіксувати момент вчинення правопорушення та причетних до нього осіб», - повідомив Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Він також додав, що після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією події.

«Поліція не ділить людей за будь-якими ознаками, у тому числі - за політичними переконаннями. Перед законом усі рівні. І за цей зухвалий злочин винні понесуть заслужене покарання», - наголосив Ігор Клименко.

Управління комунікації Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии