Поліція метрополітену затримала киянина, який намагався провезти пістолет та боєприпаси

Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у нього заборонені предмети. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія трапилась на станції метро «Харківська». Поліцейський, який ніс службу у підземці, помітив підозрілого чоловіка, який помітно нервував. Його зупинили та запросили до кімнати поліції.

Поліція метрополітену затримала киянина, який намагався провезти пістолет та боєприпаси


Як розповів начальник управління поліції метрополітену Михайло Ніконов, під час поверхневого огляду слідчо-оперативна група виявила у сумці чоловіка пістолет та набої:

«Ми прийняли рішення провести невідкладний обшук за місцем мешкання правопорушника. У результаті процесуальної дії у його квартирі в Шевченківському районі столиці вилучили ще один пістолет та 50 патронів».

Правоохоронці встановили, що зловмисник – 33-річний киянин, який раніше не мав проблем із законом. За його словами, зброю та боєприпаси він купив через мережу Інтернет.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

«Після проведення експертного дослідження вирішуватиметься питання щодо повідомлення фігурантові про підозру. За вчинення таких протиправних дій киянину загрожує до семи років позбавлення волі», - додав Михайло Ніконов.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии