Столична поліція встановлює обставини ДТП, у якій загинуло четверо осіб

Смертельна автопригода сталася близько 08:30 у Голосіївському районі на площі Деміївській. У результаті загинуло четверо людей, а інших постраждалих доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Після отримання повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з тяжкими наслідками, на місце відразу прибули екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, слідчі з відділу розслідування ДТП столичного главку, а також медики «швидкої».

Правоохоронці встановили, що водій «Шевроле» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Шкода». Внаслідок аварії четверо осіб, які знаходилися у «Шевроле», отримали травми несумісні із життям. Водій іншої іномарки - отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.
Наразі на місці ДТП працюють правоохоронці, вони опитують свідків та очевидців цієї автопригоди, а також встановлюють її механізм.

Подія належним чином зареєстрована. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии