«Мене не лякають труднощі, а навпаки – стимулюють у досягненні поставленої мети», - Юлія Костюченко

Дівчина працює слідчим та за короткий період часу роботи у підрозділі завоювала авторитет у керівництва та підтримку колег.

«Мене не лякають труднощі, а навпаки – стимулюють у досягненні поставленої мети», - Юлія Костюченко


Лейтенант поліції Юлія Костюченко змалку вирішила стати правоохоронцем. Одразу після школи дівчина вступила до Національної академії внутрішніх справ на спеціальність «слідчий», успішно закінчила її і почала працювати у Шевченківському управлінні поліції.



«Особисто я вирішила поповнити ряди правоохоронців, щоби на рівні з чоловіками стояти на захисті прав і свобод громадян. На перший погляд всім здається, що захищати можуть лише чоловіки, але я вважаю це твердження неактуальним. Хочу додати, що викладачі столичного вишу, де я навчалась, завжди доводили, що професія слідчого – найвідповідальніша, бо саме від нього залежить подальша доля підозрюваного. Ми повинні бути дуже уважними, вміти аналізувати та прораховувати кожну ситуацію наперед. У таких випадках мені часто допомагає жіноча логіка та інтуїція», - розповідає Юлія Костюченко.



Наприклад, слідча спільно з оперативниками відділу поліції № 3 Шевченківського управління поліції розкрила розбійний напад на киянина. Правоохоронці з’ясували, що чоловік повертався додому, як раптом до нього ззаду підбіг невідомий. Він забрав його особисті речі та втік з місця скоєння злочину. Раніше судимого 27-річного правопорушника затримали. Слідча оголосила йому про підозру та скерувала матеріали кримінального провадження до Шевченківського суду столиці.



Молодій та перспективній слідчій пощастило з колегами, вона з першого робочого дня відчула їхню підтримку. Лейтенант поліції Юлія Костюченко кожного дня намагається зробити так, аби мешканці району відчували себе безпечно та спокійно.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии