«Для пошуку хлопчика ми задіяли сто п’ятдесят працівників особового складу», - Андрій Крищенко

Загубивши ключі від квартири, 9-річний мешканець Деснянського району побоявся повертатися додому і пішов блукати вулицями. Протягом кількох годин його розшукували працівники районного управління поліції, військовослужбовці Національної гвардії України та представники Муніципальної варти. Зараз хлопчик вдома і з ним все гаразд.

До Деснянського управління поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про зникнення сина, 2011 року народження. Чоловік повідомив, що о 9-ій годині з квартири на Лісовому проспекті дитина пішла у магазин та не повернулася. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група та інспектори сектору ювенальної превенції.

«Для пошуку хлопчика ми задіяли сто п’ятдесят працівників особового складу», - Андрій Крищенко


Як повідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко, після отримання інформації одразу сформували групи пошуку та передали орієнтування з прикметами неповнолітнього усім нарядам поліції:

«До розшукових заходів ми залучили сто п’ятдесят співробітників поліції, військовослужбовців Національної гвардії України та представників Муніципальної варти. Протягом кількох годин ми ретельно перевірили місця скупчення людей, ринки, пляжі, медичні заклади, лісопаркові зони тощо. У результаті ми знайшли хлопчика неподалік території Лісового кладовища. Із ним було усе добре та жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було».



За словами начальника Деснянського управління поліції Юрія Герасименка, правоохоронцям хлопчик зізнався, що по дорозі в магазин загубив ключі від квартири, а відтак побоявся повертатися додому. Рідні щиро подякували усім за повернення дитини та запевнили, що у подальшому більше уваги приділятимуть вихованню.



«Зараз хлопчик перебуває у своїй родині, із ним усе гаразд. А ми на згадку подарували йому поліцейську кепку та блокнот, але з умовою, що він більше не буде залишати домівку».

Разом із тим, після проведення профілактичної бесіди на батька маленького втікача складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии