«Слідчий підрозділ – це робота без права на помилку», - майор поліції Олена Коваленко

Слідча з 11-річним стажем ще з дитинства чітко знала про вибір професії у майбутньому. Адже вона пішла по стопах батька-правоохоронця, який все життя присвятив слідству.

Ще змалку майбутня слідча відчула позитивні та негативні сторони професії - правоохоронця. Її батько працював начальником слідства у Дніпропетровській області. Все своє життя та вільну хвилину він присвятив посаді та колективу, а відтак маленька дівчинка бачила, яка це відповідальна робота.

«Мій тато – це гордість, зразок для наслідування та підтримка. Коли прийшов час обирати майбутню професію, то у мене не було жодних сумнівів, що буду слідчою. У 2009 після навчання у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого почала свій шлях у правоохоронних органах на посаді слідчого у Шевченківському управлінні міліції», - розповідає Олена Коваленко.

«Слідчий підрозділ – це робота без права на помилку», - майор поліції Олена Коваленко


За 11 років слідча завершила та скерувала до суду більше 200 кримінальних проваджень. Вона вважає, що помилятися поліцейському не можна, адже від правильності рішення слідчого залежать людські долі, а у деяких випадках – навіть життя та здоров’я.

«Маю велике бажання служити закону, приносити користь людям та державі. Тож ми завжди першими підіймаємося по тривозі, ризикуємо своїм життям, щоби кияни та гості столиці почували себе у безпеці та довіряли нам»,- зазначає майор поліції.

На роботі Олена Коваленко серйозний та зосереджений співробітник, а вдома вона перетворюється на господиню та люблячу маму. Адже шестирічна донечка потребує постійної уваги та ласки.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии