Столичні правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів

Під час проведення обшуку у квартирі чоловік викинув із вікна сумку з невідомими речами своїм сусідам на балкон. У результаті перевірки поліцейські виявили у пакунку гранати, набої, димові шашки, запали та магазини.

Слідчі Печерського управління поліції під час санкціонованого обшуку у квартирі головного бухгалтера, яка підозрюється у фінансових махінаціях, помітили, що чоловік правопорушниці викинув із вікна сумку на балкон квартири поверхом нижче.

Столичні правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів



Правоохоронці прийняли рішення провести у помешканні сусідів невідкладний обшук, аби перевірити вміст сумки. У результаті процесуальної дії поліцейські вилучили два корпуси гранати Ф-1, три корпуси гранати РГД-5, чотири запали, три димові шашки, чотири магазини до автоматичної зброї, два магазини до пістолета Макарова та понад 190 набоїв.




За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.




Зараз правоохоронці з’ясовують з якою метою кияни зберігали зброю та її походження. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.




Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии