Суд заарештував двох уродженок Закарпаття, які поцупили телефон у перехожої у центрі Києва

Слідчі зібрали доказову базу та повідомили правопорушницям про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до п’яти років позбавлення волі.

Подія трапилась на вулиці Мала Житомирська, що у Шевченківському районі столиці. На виході з підземного переходу торгового центру до дівчат підійшли дві жінки, одна з яких спробувала поцупити із сумки мобільний телефон. Приятельки це побачили та почали кликати на допомогу.

Як розповів начальник відділу поліції № 4 Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, свідки правопорушення негайно відреагували та зупинили зловмисниць і викликали правоохоронців:

«Ми затримали двох раніше судимих мешканок Закарпатської області у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що одна з них - 33-річна фігурантка зараз перебуває у статусі підсудної. Відносно неї у Шевченківському районному суді знаходиться п’ять кримінальних проваджень із обвинувальними актами за вчинення аналогічних злочинів».
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі зібрали доказову базу та повідомили зловмисницям про підозру у скоєнні злочину. Цього разу суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 42 та 31 тисячі гривень. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии