«Вміння поєднувати корисне з приємним навіть на роботі підвищує настрій та продуктивність», - лейтенант поліції Владислав Самков

Молодий слідчий Оболонського управління поліції впевнений, що вдале поєднання службових обов’язків із хобі допомагає краще справлятися з навантаженням на роботі та залишатись на позитиві.

Лейтенант поліції Владислав Самков служить в Оболонському управлінні поліції з 2018 року, куди він потрапив після закінчення Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Молодий співробітник розпочав кар’єру з посади помічника слідчого, а пізніше став слідчим у відділенні розслідування злочинів проти життя та здоров’я осіб.

«Вміння поєднувати корисне з приємним навіть на роботі підвищує настрій та продуктивність», - лейтенант поліції Владислав Самков


З дитинства хлопець мріяв носити форму та стати правоохоронцем. При цьому ще у школі він професійно займався спортом та став кандидатом у майстри спорту з плавання.
«Захоплення спортом і сьогодні є моєю «пристрастю». У минулому році брав участь у двох бігових марафонах, а зараз готуюсь до участі у щорічному забігу з перешкодами – «Гонці нації». Буду представляти Оболонське управління поліції, а відтак розраховую на підтримку колег».



Втім, у молодого слідчого багато планів не тільки відносно спортивних досягнень, а й кар’єрного розвитку.



«Вміння поєднати корисне з приємним навіть на роботі підвищує настрій та продуктивність. Це допомагає краще справлятися із навантаженнями як у спорті, так і на службі, а ще залишатись на позитиві», - зазначив Владислав Самков.



Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии