«Закон і справедливість - кредо справжнього слідчого», - Михайло Тютюнник

За три роки служби молодий слідчий скерував до суду 62 кримінальних провадження. Серед розкритих злочинів пограбування, розбійні напади і злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Спочатку Михайло вступив до лав Донецького юридичного інституту, але у 2014 році на батьківщині розпочалась війна. Тоді курсант перевівся до Національної академії внутрішніх справ, де продовжив навчання. Після закінчення відомчого вишу у 2017 році молодий лейтенант почав професійну кар’єру з посади слідчого у Шевченківському управлінні поліції.

«Мій напрямок діяльності у слідчому підрозділі – це розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості та наркозлочини. Спочатку для мене було складно засвоїти великий об’єм інформації від наставників та колег, але з їх постійною підтримкою та допомогою було набагато легше працювати. До речі, на місці відразу відчув різницю між навчанням та роботою, адже рівень відповідальності виявився зовсім інший», - пригадує поліцейський.

«Закон і справедливість - кредо справжнього слідчого», - Михайло Тютюнник


За три роки на посаді слідчого Михайло Тютюнник скерував до суду 62 кримінальних провадження. Серед правопорушень, які довелося розслідувати молодому фахівцю, були пограбування, розбійні напади і злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.



«Аби гідно виконувати свою роботу, потрібно чимось жертвувати. Бути слідчим – означає бути готовим до майже цілодобової роботи, вміти ризикувати, а попри суперечливі дані й різні свідчення, «докопатися» до істини. Робота у слідчому підрозділі по-своєму цікава, а кожне кримінальне провадження – це начебто ребус, який доведеться розгадати», - вважає слідчий Михайло Тютюнник.



Одним із резонансних злочинів, які розкрив молодий слідчий – це розбійний напад групою молодиків на двох хлопців. Троє правопорушників під погрозою ножа забрали у потерпілих мобільний телефон, а поліцейські протягом години їх затримали. Крім цього, спільно із оперативниками він затримав групу наркозбувачів, у яких вилучили два кілограми канабісу та 43 куща коноплі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии