Дніпровський суд столиці призначив киянину покарання за крадіжку велосипеда

Маючи непогашену судимість та перебуваючи на іспитовому терміні за вчинення крадіжки, правопорушник привласнив дитячий велосипед. За скоєне він отримав три роки та один місяці в’язниці.

Подія трапилася взимку минулого року на території Дніпровського району Києва.Тоді до поліції звернувся чоловік із повідомленням про те, що на вулиці Гродненській невідомий продає велосипед, який може бути крадений.

Під час спілкування з чоловіком поліцейські з’ясували, що транспортний засіб йому не належить. Він пояснив, що на території дитячого садочку помітив велосипед та вирішив поцупити його щоб продати.

Зловмисником виявився 29-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків, який перебуває на іспитовому терміні за вчинення крадіжки. На час слідства суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох років позбавлення волі.

Окрім цього, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, приєднано невідбуту частину попереднього покарання, а відтак чоловік проведе у в’язниці три роки та один місяць.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии