Подільський суд столиці оголосив вирок киянину за пограбування підлітка

Зловмисник штовхнув хлопця у спину, а коли той впав на землю, двічі вдарив його по обличчю та забрав особисті речі. Однак при спробі втечі його затримали правоохоронці. Тепер за скоєне він проведе чотири роки та один місяць у в’язниці.

Нагадаємо, подія трапилась у лютому цього року. Тоді до чергової частини Подільського управління поліції від неповнолітнього надійшло повідомлення про те, що на проспекті Георгія Гонгадзе його пограбував незнайомець. На місці події правоохоронці з’ясували, що на підлітка напав перехожий напідпитку.

Щоб уникнути конфлікту, хлопець вирішив втекти, але незнайомець наздогнав його та штовхнув у спину, через що він впав на землю. Правопорушник відібрав у потерпілого спортивну сумку з особистими речами та двома мобільними телефонами, після чого двічі вдарив його кулаком в обличчя та втік.

Під час відпрацювання території поліцейські неподалік від місця вчинення злочину затримали нападника з речовими доказами. Правпорушником виявився 21-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Вироком Подільського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, зловмисника засудили до чотирьох років та одного місяця позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии