За розбійний напад на родину пенсіонерів на Дніпропетровщині поліцейські затримали трьох іноземців

Погрожуючи ножем, чоловіки заволоділи у жителів селища у Криничанському районі грошима, електрообладнанням та автомобілем «ВАЗ».

За розбійний напад на родину пенсіонерів на Дніпропетровщині поліцейські затримали трьох іноземців
Злочин стався в ніч з 26 на 27 червня. Віджавши пластикове вікно, чоловіки залізли до будинку та напали з ножем на 78-річного чоловіка та 81-річну жінку. Потім зв’язали їх та заволоділи грошима, цінними речами та автомобілем потерпілих.
В ході оперативного відпрацювання співробітники кримінальної поліції області та ДКР спільно зі спецпризначенцями КОРД встановили та затримали трьох чоловіків - мешканців м. Кривий Ріг 29, 34 та 37 років. Встановлено, що вони громадяни Республіки Азербайджан, мають посвідку на постійне проживання на території України. У зловмисників вилучили викрадене майно.


За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій ) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии