Поліція Київщини розслідує три факти застосування травматичної та холодної зброї

У місті Вишневе місцевий житель влаштував стрілянину. У Переяславі чоловік з ножем напав на перехожого і травмував йому гомілку. В обох випадках працівники поліції оперативно затримали зловмисників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Так, у Вишневому один з компанії чоловіків безпричинно, ігноруючи оточуючих людей, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у бік іншої компанії людей. Після чого втік зі зброєю з місця події. В результаті потерпілого доправлено до лікарні з вогнепальним пораненням ноги та грудної клітки.

Поліція Київщини розслідує три факти застосування травматичної та холодної зброї


Працівники місцевого відділення поліції швидко встановили особу стрілка, організували засідку і затримали його за місцем проживання. У помешканні хулігана поліцейські виявили та вилучили колекцію різної зброї. Також вилучено пристрій для відстрілу гумовими кулями, з якого ймовірно він стріляв у перехожого. Уся зброя направлена на проведення відповідних експертиз.


У місті Переяслав вночі стався конфлікт між двома чоловіками. Перехожий напідпитку почав чіплятися до компанії, інший – намагався захистити людей від чоловіка кулаками. В результаті інциденту зловмисник наніс ножове поранення гомілки потерпілому.



На місце події оперативно прибули працівники патрульної поліції. Вони затримали нападника, у нього вилучено знаряддя злочину – ніж. Встановлено, що вміст алкоголю в організмі чоловіка становив 2,6 проміле.
За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Ще один випадок застосування зброї стався у Таращанському районі. Місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження черевної порожнини та руки від стрільби з пристрою гумовими кулями. Працівники поліції встановляють обставини події.

Відділ комунікації поліції Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии