Водієві, який зі зброєю в руках намагався вирішити дорожній конфлікт, слідчі оголосили про підозру за незаконне поводження зі зброєю

Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

=68.ARCm_GY2RrFr6SwOfjyr08AcI7S13tbn2w-M0n0xeS_204at_D3YKiKgDr0ptiyS2YQGBinqTysHD76jQYb-kdcAxz77d5nIIUJ4zgzQKPqiXVUoHx6ZWIEJcDYCiKLsgwkfjcSRcNJOnQGRS-EYTOnDtY4YpqsCMNx5NvFvEgmngZRFhHNQS_-Sb0anDkg0vPL39jxKNK8wQ_aLsvJvU3t0gM17ou_b9rr3Ac5W5kQ0-8RkmuEBW65mbq1DtOH6yjqVCF0rHyW7cxM5DkL3qw8O4sci-SD-bRoZWVtzguWLsMIqmpJCqQ4X31aICYUniwrg2aDPPllt_9qulMDnDes&__tn__=-R]Нагадаємо, як уже повідомляла патрульна поліція Києва , вчора правоохоронці затримали водія «Hyundai», який на проспекті Маяковського порушив правила дорожнього руху, а потім намагався вирішити дорожній конфлікт за допомогою зброї.

Водієві, який зі зброєю в руках намагався вирішити дорожній конфлікт, слідчі оголосили про підозру за незаконне поводження зі зброєю


Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Ним виявився неодноразово судимий за тяжкі злочини мешканець столиці, 1982 року народження. У нього вилучили пістолет із набоями, які направили на експертизу.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголосили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує від трьох до семи років тюремного ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии