На Сумщині поліція викрила двох осіб в організаці нарколабораторії та збуті психотропних речовин

Сьогодні працівники Управління протидії наркозлочинів та слідчого управління ГУНП області спільно зі співробітниками СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури області та за силової підтримки бійців КОРДу в ході проведених оперативно-розшукових заходів затримали двох осіб, підозрюваних у виготовленні, зберіганні та збуті амфетаміну.

На Сумщині поліція викрила двох осіб в організаці нарколабораторії та збуті психотропних речовин


Протиправну діяльність організували 30-річні чоловік та жінка, вони жителі Конотопа. Під час санкціонованого обшуку в їх помешканні та гаражному приміщенні, правоохоронці вилучили інгредієнти та лабораторне приладдя для виготовлення амфетаміну, а також близько 30 грамів вже готового до вживання «продукту».



Наразі обшуки, санкціоновані рішенням суду, тривають. В рамках відкритого за ознаками ст. 307 Кримінального кодексу України все вилучене буде направлене на експертне дослідження.



На даний час слідчі вирішують питання про оголошення затриманим підозри в організації лабораторії по виготовленню амфетаміну, зберіганні та збуті. Також поліцейські готують клопотання до суду про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии