На столичному Печерську поліцейські провели профілактичні рейди

Заходи були спрямовані на виявлення адміністративних правопорушень та попередження злочинності як з боку неповнолітніх, так і відносно них. Так, за результатами відпрацювань, правоохоронці склали на правопорушників понад 120 адмінпротоколів.

Інспектори ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції Печерського управління поліції спільно з працівниками полку поліції особливого призначення № 1 здійснили комплексне відпрацювання центральної частини столиці.

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Печерського управління поліції Володимир Дем’яненко, правоохоронці приділили значну увагу перевірці території поблизу торговельно-розважального центру на площі Спортивній, адже саме там найчастіше збираються молодь:
«Під час заходу ми виявили як дорослих, так і неповнолітніх, які порушували громадський порядок, вживали алкогольні напої та тютюнові вироби. Загалом, за час відпрацювання, ми склали понад сімдесят протоколів за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) та сорок протоколів за статтею 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу про адміністративні правопорушення. Окрім цього, склали відповідні протоколи і на батьків, які згідно статті 184 Кодексу про адміністративні правопорушення не виконують обов’язки стосовно своїх неповнолітніх дітей».

На столичному Печерську поліцейські провели профілактичні рейди


Поліцейські провели для неповнолітніх профілактичні бесіди щодо шкоди здоров’ю через вживання алкоголю та тютюну і роз’яснили їм про відповідальність за вчинення протиправних дій.



Співробітники Печерського управління поліції будуть і надалі проводити превентивні заходи на території району та закликають усіх громадян дотримуватися вимог чинного законодавства.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии