Працівники поліції оголосили чоловіку про підозру за пограбування киянина

Зловмисник прослідкував за потерпілим до його місця мешкання, намагався увійти до квартири під привидом важливої розмови, а коли той відмовився, зірвав з нього золотий ланцюжок та втік.

До Подільського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що у будинку на проспекті Правди його пограбував наглядно знайомий. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували, що заявник після зустрічі з друзями повертався додому. Біля під’їзду його наздогнав чоловік та зайшов за ним. Правопорушник слідом за потерпілим дійшов до його квартири та хотів зайти всередину начебто для розмови. Після того, як власник оселі його не впустив, зловмисник зірвав із шиї чоловіка ланцюжок та втік.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські впродовж години за наявними прикметами встановили особу підозрюваного та затримали його неподалік від місця вчинення злочину. Ним виявився раніше не судимий 42-річний місцевий мешканець, у якого виявили та вилучили речовий доказ.

Працівники поліції оголосили чоловіку про підозру за пограбування киянина


Фігуранту було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За рішенням суду на час досудового розслідування зловмисник перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии