На Прикарпатті правоохоронці припинили діяльність наркоугруповання

Правоохоронці викрили чотирьох осіб на незаконному виробництві, збуті наркотичних засобів та психотропних речовин. Зловмисники облаштували лабораторію в орендованому будинку на території Львівської області. У ході 20 обшуків за місцем «виробництва» і проживання зловмисників у Львівській та Івано-Франківській областях вилучено понад 800 пігулок «екстазі» та інші наркотичні речовини.
Як з’ясували правоохоронці, наркобізнес організували двоє жителів обласного центру. Лабораторію для виготовлення психотропних речовин вони облаштували в орендованому будинку на території дачного масиву в Жовківському районі, Львівської області.
Періодичність «виробництва» залежала від попиту і становила кілька разів на місяць.

Для реалізації готової продукції на території західних регіонів України зловмисники залучили ще двох жителів Прикарпаття і трьох мешканців Львова.
Дилери збували товар під час особистих зустрічей з «потенційними» клієнтами, а також через сервіси поштового зв’язку.

У ході 20 обшуків за місцем «виробництва» і проживання зловмисників у Львівській та Івано-Франківській областях вилучено понад 800 піґулок «екстазі, марки «ЛСД», майже 200 грамів «амфетаміну», пів кілограма грибів з вмістом психоактивної речовини «псилоцибін» і майже пів кілограма «канабісу».
Також виявлено лабораторне обладнання для виготовлення психотропів, «чорнові» записи та понад 20 тисяч гривень, одержаних злочинним шляхом.
Двох зловмисників слідчі затримали у порядку статті 208 КПК України. Наразі їм повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за ч. 2 ст. 307 КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.
Двом іншим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та обрано запобіжний захід - тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 525 000 гривень кожному.
Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии