Столичні поліцейські затримали молодика, котрий ножем ледь не вбив незнайомця

Потерпілого доставили до медичного закладу для надання допомоги в умовах стаціонару. За скоєне зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

На спецлінію 102 від киянина надійшло повідомлення про те, що на Оболонському проспекті невідомий поранив ножем чоловіка. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

Столичні поліцейські затримали молодика, котрий ножем ледь не вбив незнайомця


На місці правоохоронці встановили, що хлопець проходив повз житловий будинок та почав провокувати сварку з місцевим мешканцем. Парубок нецензурно лаявся, погрожував чоловіку і не реагував на зауваження. У результаті між ними виник конфлікт під час якого зловмисник вдарив ножем опонента у груди та живіт.



Співробітники поліції оперативно розшукали 18-річного правопорушника та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ніж вилучили та направили на експертизу.

Слідчі Оболонського управління поліції оголосили про підозру фігуранту за скоєння злочину за ч. 2 ст. 15, п. 7. ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии