На Харківщині правоохоронці викрили зловмисника, який зберігав боєприпаси та наркозасоби

В ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя міста Ізюма поліцейські вилучили 11 ручних протипіхотних осколкових гранат «Ф-1» та 5 запалів до них типу УЗРГМ, артилерійський снаряд, патрони калібру 7,62 мм. Крім того, працівники поліції вилучили полімерні пакети з висушеною наркотичною речовиною та 15 кущів конопель, виявлені на території його домоволодіння.

На Харківщині правоохоронці викрили зловмисника, який зберігав боєприпаси та наркозасоби


Речові докази направлені на експертне дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.



На теперішній час вирішується питання про затримання 51-річного правопорушника на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та обрання відносно нього запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.



Після проведення відповідних експертиз буде вирішено питання щодо притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності за зберігання наркозасобів.



Слідчі дії проводились 24 червня детективами слідчого управління ГУНП в Харківській області спільно з оперативними працівниками УСБ України в Харківській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии