Столичні оперативники затримали чоловіка за крадіжку інтернет-обладнання

Зловмисник проникав на горища будинків, а після викрадав комутатори. Слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину.

Близько 13-ї години до Шевченківського управління поліції звернувся фахівець з оперативно-технічного контролю, який працює в компанії мобільного зв’язку, та розповів, що в трьох будинках невідомі викрали інтернет-обладнання. За декілька годин оперативні працівники затримали крадія та викликали слідчо-оперативну групу.

Столичні оперативники затримали чоловіка за крадіжку інтернет-обладнання


Як розповіла слідча відділу поліції № 3 Шевченківського управління поліції Юлія Костюченко, правоохоронці провели огляд місця події та вилучили викрадену техніку:

«Ми встановили, що 31-річний мешканець Дніпропетровської області скоїв за годину три крадіжки комутаторів із будинків на вулиці Данила Щербаківського. Він проникав на горища будинків та викрадав обладнання. Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».



За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили крадію про підозру. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии