Столичні правоохоронці оголосили чоловіку про підозру за пошкодження авто родича

Зловмисник залив капот транспортного засобу фарбою, після чого підпалив його та втік. За це йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Героїв Сталінграду горить іномарка. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

На місці події правоохоронці провели ряд необхідних першочергових слідчих дій: опитали свідків і власника автомобіля та переглянули відео з камер спостереження. На одному з відеозаписів власник упізнав палія. Ним виявився зять потерпілого, з яким в нього тривалий конфлікт.

Столичні правоохоронці оголосили чоловіку про підозру за пошкодження авто родича


Правоохоронці затримали 31-річного зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, за який передбачено до десяти років позбавленням волі. Оболонський суд столиці обрав затриманому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии