У Києві поліцейські затримали грабіжника, який перебував у розшуку

Чоловіка спинили поліцейські, коли той вирвав із рук пасажирки сумку на площі Вокзальній. Тепер йому загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Під час відпрацювання території Центрального залізничного вокзалу співробітники відділу превенції почули крики жінки про допомогу. Також правоохоронці помітили втікача та негайно його зупинили та виявили в нього чужу сумку. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група.

У Києві поліцейські затримали грабіжника, який перебував у розшуку


Як розповів начальник сектору превенції відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУНП у м. Києві Віталій Костюк, правопорушник підбіг до жінки та спочатку намагався вирвати з рук мобільний телефон, а потім відібрав у неї сумку з особистими речами:

«Нападником виявився 43-річний житель Львівської області, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Також нами встановлено, що з лютого 2020 року він перебував у розшуку за скоєння крадіжки у Львівській області».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии