Співробітники столичної поліції затримали іноземця, який під час сварки побив чоловіка

Потерпілого госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги, а слідчі розпочали досудове розслідування за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

До столичної поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з вулиці Кайсарова у тяжкому стані госпіталізовано чоловіка, 1994 року народження. За вказаною адресою негайно виїхали група швидкого реагування та слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, між двома компаніями, які відпочивали поряд, виник словесний конфлікт, а потім розпочалася бійка. У ході сутички один із учасників декілька разів вдарив опонента по голові, чим спричинив постраждалому тяжкі травми.

Співробітники столичної поліції затримали іноземця, який під час сварки побив чоловіка


Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі з’ясували, що він – уродженець іншої країни, 1985 року народження, який потрапляв у поле зору працівників поліції за адміністративні правопорушення.

Слідчим Солом’янського управління поліції повідомлено чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии